Heim    Nyhende    Spelarane    Årets sesong    Historikk    Underhaldning    Gjesteboka    Lenker  

  ARKIV; Januar 2011

  • Terminlista er klar (29.01.11)

Då er årets kamp terminliste klar, og sjeldan har har me sett eit kampprogram proppa med så mange godbitar som i år.

Les meir HER

 

  • Kim Andre går til Fjøra (21.01.11)

Kim Andre Navarsete som var Veitastrond sin kaptein i 2010 forlet klubben og kjem til å spela for Fjøra FK den kommande sesongen.

Les meir HER

 

  • Erlend Sando forlet VIL-fotball (13.01.11)

Då kan me melda om årets fyrste bevegelse i spelarstallen. Diverre er denne av det negative slaget, då det gjeld ein spelar som forlet Veitastrond Fotball. Erlend Sando har nemleg bestemt seg for å pakka snippsekken og flytta frå Sogndal til fordel for Bergen by. Dermed vart det med to sesongar i Veitastronddrakt for Erlend, og det nokre år som i litt for stor grad var prega av skadar.

Les meir HER

BASAR

På fredag (altså i morgon) arrangerar Veitastrond Idrettslag basar i Samfunnssalen på Veitastrond.

Basaren byrjar kl 19:30, men det vert ein romjulsmars i forkant som byrjar kl 18:30. Me oppfordrar store og små om å møta opp med feite lommebøker, og gjerne ein gevinst eller to som me kan lodda ut.

 

  • Ryktebørsen januar 2011 (10.01.11)

Preseason er silly times, for å bruka gode norske uttrykk. Dei fleste klubbar er i desse tider i full gang med å planlegga sesongen 2011, og med det følger det mykje overgangar og endå fleie rykter knytta til dette. Redaksjon i Veitastrond.com har farta litt rundt og snappa opp dei siste ryktene rundt vår eigen klubb. Akkurat kor mykje ein skal tru av dette tek ikkje me noko som helst ansvar for, då me trur på alt me høyrer, og høyrer me det ikkje så lyge me sjølve til me trur det er sant.

Les meir HER

 

  • Sesongen 2011 (04.01.11)

Det er på høg tid å sparka i gang sesongen 2011, og me gjer dykk ein liten innføring av kva som skal skje.

Les meir HER

 

 

 

Copyright ® 2006 veitastrond.com
VEITASTROND.com