Heim    Nyhende    Spelarane    Årets sesong    Historikk    Underhaldning    Gjesteboka    Lenker  

  Øyvind Lien - Veitastrond sin nye kaptein?

Med Even Kvam, Kim Andre Navarsete og Kurt Heggestad på sidelinja i gårsdagens treningskamp var me samstundes utan våre 3 heitaste kandidatar til å bera kapteinsbindet. Det var difor stor spaning rundt kven som skulle få æra i denne treningskampen, og både supportarar, medspelarar og ikkje minst hovudpersonen sjølv vart ein smule overraska når det vart klart at det var bergansen Øyvind Lien som fekk æra av å surra nokre rundar med sokkateip tundt sin veltrente overarm. Veitastrond.com fekk og med seg denne hendinga, og valgte å ta seg ein prat med Øyvind dager derpå.

Go dagen du. Me i veitastrond.com lurte på om den nye kapteinen hadde tid til overs til ein liten prat?

Klart jeg har det. Når man først er blitt kaptein er det vel rimelig at alle vil ha en liten bit av meg.

Nuvel, det får no so vera...Fyrst og fremst Øyvind, gratulerar så mykje som ny kaptein. Reknar med dette var ei stor æra??

Tusen takk for det, og selvsagt var det en enorm ære å være kaptein for Veitastrond i denne kampen! 
 
Vart du overraska når du vart valgt som kaptein??

For å være ærlig så er dette noe jeg har ventet på, så og si at jeg ble overrasket blir nok litt feil. I tillegg til å inneha alle de kvaliteter som en god kaptein skal ha, har jeg også ett enormt engasjement og følelser for denne klubben, så nei - overrasket ble jeg ikke.

Kvifor trur du at akkurat du vart valgt?? er du den naturlege leiaren eller snakkar me røvasleiking på høgt nivå?

Vanskelig å si, men tar det til meg som en stor tillitserklæring fra lederstaben i klubben! Jeg er en utadvendt person som ikke er redd for å åpne kjeften når det gjelder prat på banen og når det gjelder "røvasleiking" så har jeg lagt bak meg ett utall timer med vår fantastiske hovudtrener Emil Heggestad, som nå endelig gir resultater.
 
Dette med røvasleiking mot hovudtrenaren kjenner me til sjølve ja - funkar kvar gong for å sei det slik. Korleis var reaksjon blant dei andre spelarane?? Var det med glede eller med sjokk og misunning dei tok dette??

Det var ingen umiddelbare reaksjoner blandt spillerene, men fikk positive tilbakemeldinger fra forsvarsrekken etter 1.omg og kampen. Men Helge snakket ikke med meg resten av kvelden og han lå i dusjen i fosterstilling når han kom hjem.. trist sak.  

Så du og din sambuar Helge har ikkje noko rutinar på å lesa døra når det er på badet og gjer dykkars "fornønde"?

Faktisk ikkje. Vi gjorde dette i starten, men følte at dette var brudd mot vår tillitssirkel. Vi lever i ett åpent samboerskap der hemmligheter oss i mellom ikke eksisterer. 
 
Takk for informasjonen - kanskje litt meir enn me villle veta, men...Me gjer eit forsøk på å vri denne praten inn mot hovudtemaet igjen; Mange som vert kaptein veks og som spelar når dei vert sjef på bana. Var dette noko du merka noko til??

Føler jeg ikke er blitt noe høyere etter i går, og capen passer like godt. Men selvfølgelig får man en ekstra boost på banen både når det gjelder snakking og ansvar på banen.   
 
Ein kaptein er ofte kjendt for å prata mykje og styra dei andre spelarane. Som berganser er dette kanskje noko som kjem naturleg for deg??

Som bergenser og halvt sogning så er ikke dette noe problem for meg, og føler jeg gjennomførte oppgaven bra.
 
Halvt sogning du? dersom det er denne slektforskinga di du siktar til trur me du bør reisa leinger ut på landet..Reknar du med å få behalda kapteinsbindet resten av sesongen også når våre tidlegare kapteinar kjem attende??

Ja, det gjør jeg vel egentlig. Synes jeg utførte mine kapteinsoppgaver på beste måte, og jeg ser ingen grunn til å endre på dette nå. Hvorfor skal vi reparere noe som ikke er i stykker liksom?? nei, tror vi en gang for alle kan si at vi har funnet årets kaptein, også bruker vi tiden frem mot seriestart med å jobbe med ting som faktisk ikke fungerer. Er forresten sikker på at våre fantastiske trenerduo finner en løsning på alle våre problemer! Det skal bli meg en stor æra å spille hele 2009 sesongen med svart teip på armen...

Me skjønnar (?) Når du no fyrst fekk vera kaptein, korleis føltes det då å bli bytt ut eit kvarter før slutt?? eit lite nederlag kanskje??

Min første reaksjon var "what the #*#*?" Noen hadde jo tydeligvis slått seg alvorlig i toppetasjen. Når man først er i krigen bytter man ikke ut hærføreren for å si det sånn. Dette var som at Rambo hadde blitt skutt og drept midt i Rambo II - det skjer liksom ikke. Måtte vel ha vært bedre å bytte ut han gamle som gikk å haltet på den andre backen, men neida. I ettertid ser jeg likevel at jeg muligens ble byttet for å spare meg til senere anledninger.

Det skal du ikkje så bort ifrå du vår godeste Øyvind. No ser me på klokka at der nærmar seg middags, og me i veitastrond.com intervjuar ikkje noko særleg bra på tom mage. Så me takkar difor for praten og ynskjer deg lukke til vidare med sesongforberedelsane, om det no skulle bli med eller utan kapteinsbind...

Takker for intervjuet, og takker igjen trenerteamet og spillerene for tillitserklæringen i forrige kamp!

 

 

 

Copyright ® 2006 veitastrond.com
VEITASTROND.com