Heim    Nyhende    Spelarane    Årets sesong    Historikk    Underhaldning    Gjesteboka    Lenker  

  PinseHELGE snakk

Det er ikkje all verda av oppsiktsvekkande nyhende som skjer rundt Veitastrond denne helga. Me har spele- og treningsfri og me vonar at dei fleste nyttar denne dagen til å nyte sola og fineværet. Det gjer i allefall me i redaksjon i Veitastrond.com, men me tok oss likevel tid til å gjennomføra eit intervju med ein av våre stjernespelarar på morgonkvisten. Denne gongen valgte me det intervjuobjektet som virka hottaste for tida, og då var det enkelt å plukka ut Helge Skjælaaen. Helge scora som kjent 3 mål mot Saga på tysdag og har etter det levd eit liv i sus og rus vil me tru. Me ville uansett sjekka ut ståa hjå VIL-fotball sin eigen bohem...

Heisann Helge, og takk for at du kunne stilla opp på så kort varsel..

Heisann ja. Det er bare hyggelig
 
Ja, kva bedriv så den karen med på ein sådan vakker dag? Er det knallharde intervalløkter som står på programmet, eller er det fram med partydrinkane og hula-bula skjørtet ditt??

Hittil idag har jeg bare rukket å spise frokost. Resten av dagen kommer til å gå i tankevirksomet, kjøp av øl, samt drikking av øl. Skal prøve å snike med meg FA cup finalen også tenke jeg. Hadde planlagt en løpeøkt, men den utgikk fordi eg ikke hadde så lyst til å løpe.
 
Nei det med å ha ilt i viljen veit me alt om du...Etter ein litt tung start både for Veitastrond og deg personleg (les; kampen mot Eid 2) var det vel relativt forløysande å dra heim 3 poeng mot Saga?

Det har vært en tung periode i det siste ja, og spesielt Eidkampen var pinlig affære for min del, så seieren mot Saga var utrolig viktig for å komme litt ut av sumpen.
 
...og kanskje ekstra herleg for deg sjølv som scora 3 gonger og vart dagens store helt??

Ja for all del, deilig å få score litt igjen. Lenge siden sist det skjede i kamp, så det var herlig. Men seieren var utvilsomt en lagseier, og det er viktig å huske på han som sto bakerst og redde skinnet vårt x antall ganger.
 
Du meinar han apekatten me har i buret ja..jeu han lyt vel få sin del av æra for dei 3 poenga. Merkar du noko trøkk frå fans, familie, presse etc etter ein slik bragd?? Me teknkjer då sjølvsagt spesielt på storebror Eirik - var han fyrstemann til å gratulera?? 

Når det gjelder presse, er nok dette den eneste hendvendelsen jeg har fått. Jeg sendte litt sms med storebroren min på kvelden formerte om kampen, som jeg ofte gjør. Hvis jeg skal tolke etter antall smilefjes i meldingen hans, så er han veldig fornøyd.

(for dei som no måtte lura på kvifor me blandar Helge sin storebor inn i dette er det fordi at dette ikkje er kven som helst. For dei som ikkje er klar over det så er Helge veslebror til Eirik Skjælaaen, som i perioden 1995-97 spelte 48 seriekampar for Brann og scora 7 mål. Me kan nevna at han var ein del av det Brann-laget som i 1997 vart slått ut av Liverpool i kvartfinalen av UEFA-cupen. Borte på Anfield Road hugsar nok Eirk likevel best bommen han hadde i 1.omgang; (sjå link) http://fotball.bt.no/uefa/article100578.ece

Det er med andre ord gode fotballgener i familien Skjælaaen)
 
Er det sant at spissane i klubben ikkje ville prata med deg etter kampen fordi dei var misunneleg på dine 3 mål??

Jeg så dagen etter at Vidar Vadseth hadde addet meg som facebookvenn. Om det er for å dekke over misunnelsen,eller om det er godhjertet, vil ikke jeg spekulere i. Men jeg velger å tro det beste om Vidar. Så tror ikke det er mye sannhet i disse ryktene nei, i så fall løser vi dette internt.
 
No er vel Vadseth kjent for å ha eit par 1000 vener på Facebook, så trur du ikkje skal dette for personleg du. Korleis ser du føre deg sesongen framover?? Er det i det heile tatt noko laga som har sjanse mot oss no når laget og du har funne formen??

Når vi slår et lag som Saga, viser det at vi kan vinne mange kamper fremover. Så dersom alle er skikkelig med på lasset, kan det se lyst ut, men mye arbeid gjenstår.
 
Som ein student som har komme til Sogndal og tilfeldgivis havna i Veitastrond Fotball, korleis opplever du klubben og miljøet her?? Føler du at du blir godkjent i spelargruppa trass din bakgrunn som bergansar??

Jeg har en veldig god opplevelse av å være en del av denne klubben, og føler meg absolutt godkjent som bergenser. Det er jo også en fordel at jeg ikke er den eneste bergenseren. I tillegg klarer jeg i større grad å henge med når sogninger og strendinger snakker fort seg imellom. Så totalt sett har det vært en oppadgående kurve.
 
Det er berre å le når dei andre ler så er det ingen som skjønar at du ikkje skjønar nokon ting veit du... Lat oss gå litt bort frå fotballspelaren Helge Skjælaaen - kva bedriv du tida di med når du ikkje spring etter lærkula??

Vel..Det går vel litt i skole. Og prøver å slappe av mellom slagene. Chilling og henging med kompiser, samt pilsing i helgene oppsummerer vel det meste tror eg. Kan jo også legge til at meg selv, Øyvind og Erlend har laget Veitatrondlaget på Fifa 09 på Xboks. Der går det også med litt tid. Kan legge til at der ligger VIL i Premier League
 
Høyres spennande ut, kanskje de kunne arrangert ein VIL-cup i FIFA?? Blir du sogndøl for alltid, eller vender du snart nåsi mot byen mellom dei ti fjell igjen (Ullrikken, Tullrikken etc...) ??

De syv fjell er det vel, men... Det blir etter all sannsynlighet et skoleår til her i Sogndal, før jeg vender hjemover igjen. Og det innebærer forhåpentligvis mer tid for med Veitastrond også, dersom klubben ønsker videre samarbeid.
 
Det kan me her og no garantera at dei ynskjer...Heilt til slutt, planar for resten av helga??

I dag skal det drikkes litt øl regner eg med, og en ellers rolig dag vil eg tro.
 
Raudbrus meinte du vel der går me utifrå...Då takkar me for praten og ynskjer deg lukke til vidare i sesongen... ;)

Bare hyggelig

Me i Veitastrond.com takkar då altså Helge for oppmerksomheten, og ynskjer han og alle andre i VIL-fotball ei strålande fotballfri helg!

 

 

Copyright ® 2006 veitastrond.com
VEITASTROND.com